Ryhmäliikunta-aikataulu

Tervetuloa viihtymään monipuolisille tunneillemme! Kurkkaa tästä ryhmäliikunta-aikataulumme.
​​​​​​​


​​​​​​​Määräys ryhmäliikuntaan
​​​​​​​

Aluehallintovirasto on kieltänyt ryhmäliikunnan 21.1.2022 saakka, toivomme että tätä pidemmälle määräystä ei jatketa, ja pääsemme aloittamaan ryhmäliikuntatunnit maanantaina 24.1.2022.

Virtuaalitunnit ovat käytössä keskuksessamme ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilysalissa yhdelle henkilölle/samalle seurueelle kerrallaan. Seurue tarkoittaa perhettä tai ihmisiä joiden kanssa olet muutenkin kontaktissa.Ajantasaisen ryhmäliikunta-aikataulun löydät klikkaamalla allaolevaa linkkiä tai Liikuntakeskus FUN- mobiilisovelluksesta.​​​​​​​


Kevään 2022 aikataulu on julkaistu!

Kevään ryhmäliikunta- aikataulu on valmis! Uutena tuntina keväälle saamme Les Mills BODYSTEP- tunnin, rohkeasti testaamaan tätä mahtavaa uutuustuntia!

FUNin jäsenenä käytössäsi on kaikki Suomen FUN- keskukset, Pirkanmaalla FUN Kangasala ja FUN Ylöjärvi! Mikäli jokin tunti ei sovi aikatauluusi, kurkkaa muiden FUN- keskusten tarjonta. Paikan ryhmäliikuntatunneille mihin tahansa FUN- keskukseen pääset varaamaan FUN- sovelluksesta.


Varaa paikka ryhmäliikuntatunneille


Voit tehdä varauksen ryhmäliikuntatunneille etukäteen sovelluksesta tai nettisivuiltamme! Pystyt varaamaan paikan tasan viikkoa aiemmin ja varauksia sinulla voi olla samaan aikaan yhteensä neljälle ryhmäliikuntatunnille. Vahvista varaus keskukseen saapuessasi viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua joko sovelluksesta (vahvista tapahtuma) tai mikäli sinulla on käytössäsi kulkutägi, vahvistaminen tapahtuu automaattisesti näyttäessäsi tägiä portissa. Mikäli et ole vahvistanut paikkaasi 10 minuuttia ennen tunnin alkua, paikkasi vapautuu seuraavalle.

Minimi osallistujamäärä livetunneille on 5 henkilöä, jotta tunti toteutuu. Osallistujamäärän jäädessä alle 5, tunti korvataan virtuaalilla.


Tuntikuvauksista pääset tutustumaan tarkemmin ryhmäliikunta- , sisäpyöräily- sekä virtuaalituntiemme valikoimaan. Löydä omat suosikkisi!

Lue lisää


Kuule ensimmäisenä FUNin ajankohtaiset uutiset, tarjoukset, treeni-, ravinto- ja hyvinvointivinkit.

Lue lisää