Personal training -pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, tehokasta ja edullista!

Pienryhmävalmennuksissa yhdistyvät yksilöllisen valmennuksen ja ryhmäliikunnan parhaat puolet!


  1. Pieni ryhmäkoko takaa sen, että valmentaja pystyy antamaan sinulle huomiota ja opastusta aina kun sitä tarvitset.
  2. Ammattitaidolla valmistellut treenit takaavat sen, että ryhmän jokainen osallistuja voi edetä oman kuntonsa mukaisesti ja saa siten treenistä sopivasti vastusta ja haastetta.
  3. Valmentajan tsemppaus ja ryhmän yhteishenki tekevät harjoittelusta hauskaa ja kehittävää myös silloin, kun itsellä ei ole se paras päivä.


Voit räätälöidä valmennusta itsellesi sopivaksi ottamalla yhteistreenien oheen harjoitusohjelman omatoimiseen harjoitteluun tai ravitsemukseen tai vaikka molempiin.

FUN Tampere Lielahden pienryhmävalmennuksista vastaa Prehealth.

Pienryhmät maksavat erikseen ja ryhmiin osallistuminen edellyttää voimassaolevaa kuukausi- tai vuosijäsenyyttä. Voit osallistua ryhmiin myös kertamaksulla (pienryhmiin edullisempi kertamaksu).

Seuraa keskuksen ilmoitustaulua alkavista pienryhmistä tai katso Prehealthin pienryhmäkalenteri täältä: https://www.prehealth.fi/pienryhmat/

Lue lisää Prehealthista ja valmennuksista: https://www.prehealth.fi

​​​​​​​

Uusia pienryhmiä käynnistyy - kurkkaa alkavat ryhmät ja ilmoittaudu heti! Näin varmistat paikkasi huippuporukassa yhdessä ammattitaitoisen valmentajan kanssa.

Lue lisää


​​​​​​​Varaa veloitukseton liikuntaneuvonta


Nyt voit varata ajan haluamallesi Personal trainerille suoraan nettiajanvarausjärjestelmästä, klikkaa TÄSTÄ ajanvaraukseen!

Jos et löydä sopivaa aikaa, olethan yhteydessä joko suoraan haluamallesi Personal trainerille tai asiakaspalveluumme lielahti@liikuntakeskusfun.fi


Liikuntakeskus FUNin monipuolisesta ja runsaasta ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilyvalikoimasta löydät juuri itsellesi parhaimmat tunnit sinulle sopivaan aikaan.

Lue lisää