Personal Training

FUNista löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi, on se sitten painonpudotus, lihasvoiman kasvattaminen tai yleisen hyvinvoinnin ja jaksamisen lisääminen.
<p>Pääse tavoitteisiin Personal Trainerin avulla!</p>

Pääse tavoitteisiin Personal Trainerin avulla!

FUNin Personal Trainerit ovat kouluttautuneita, kokeneita ja ammatissaan intohimoisia. He tekevät kaikkensa sen eteen, että jokainen heidän asiakas saavuttaisi omat tavoitteensa. FUNin jäsen saa halutessaan heti jäsenyydensä aluksi henkilökohtaisen opastuksen kuntosalille tai ryhmäliikuntaan ammattitaitoisen ohjaajan luotsaamana.


Haluaisitko pudottaa painoa tai muokata kehoasi? Haluaisitko vahvistaa voimatasojasi tai lisätä lihaskestävyyttä? Haluaisitko varmistaa nousujohteisen treenaamisen tai kenties tukea johonkin muuhun lajiin lihakuntoharjoittelusta? FUNin Personal Trainer opastaa, ohjaa, tsemppaa ja neuvoo sinut tavoitteisiisi kädestä pitäen. Hän on läsnä jokaisessa tapaamisessanne varmistamassa täydellisen suoritustekniikan ja kannustamassa sinua parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Lisäksi FUNin Personal Trainer katsoo kanssasi ravintoasiat kuntoon, jotta se tukee harjoitteluasi mahdollisimman hyvin.

Personal trainer -valmennus sopii kaikille iästä, kunnosta tai sukupuolesta riippumatta. Räätälöimme valmennuksen sisällön lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaan.


Personal trainerimme esittäytyvät!


Johanna Kuoso
FUN Personal Trainer


Koulutus:

 • Trainer4You: Personal trainer
 • Trainer4You: Ravintovalmentaja
 • Trainer4You: Kuntosalivalmentaja
 • Trainer4You: Hyvinvointivalmentaja
 • Tampereen yliopisto: Liikuntalääketieteen perusopinnot
 • Spartan Academy: Voimavalmentaja
 • Pirkanmaan urheiluhierojakoulu: Koulutettu hieroja/Urheiluhieroja
 • Spartan Academy: Kahvakuulaohjaaja level 1.


Vahvuudet:

 • Anatomia ja fysiologia
 • Toiminnallinen harjoittelu
 • Ravitsemus
 • Kehonhuolto ja liikkuvuus


Kohderyhmät:

 • Kehonmuokkaajat
 • Pysyvät elämäntapamuutokset
 • PainonhallintaOlen 34-vuotias ylöjärveläinen liikunta-alan yrittäjä.

Aloitin Personal Trainerina päätoimisena vuonna 2015. Henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi olen valmentanut pienryhmiä säännöllisesti syksystä 2015 lähtien. Teen sivutoimisena myös hierontoja.

En ole aina tykännyt liikkumisesta. Ja ravintopuolessakin on ollut haasteita enemmän ja vähemmän, mm. paha sokeririippuvuus. Tänä päivänä liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat henkireikäni. Läheisten ihmisten vakavat sairaudet omien haasteideni lisäksi ovat saaneet arvostamaan omaa terveyttä, ja sitä että pääsee ylipäätään liikkumaan. Mottoni on elää täysillä mahdollisimman terveenä mahdollisimman pitkään.

Liikuntataustaani nuoruudesta kuuluu lähinnä satunnainen lenkkeily ja ratsastus, mutta nyt useiden vuosien ajan kuntosali on ollut toinen kotini. Suosin paljon toiminnallista harjoittelua, jossa haastetaan itseä niin voiman, kestävyyden, liikkuvuuden kuin koordinaation suhteen. Toimiakseen mahdollisimman mutkattomasti, ihmiskehon on saatava ärsykettä näillä kaikilla osa-alueilla säännöllisesti.

Syömishäiriötaustani, ja muiden haasteideni vuoksi ymmärrän hyvin valmennuksen psyykkistä puolta. Kehon viestejä on osattava kuunnella ja on myös osattava toimia oikein viestien mukaan. Psyykkisen valmennuksen lisäksi vahvuuksiani on kehonmuokkaaminen lihasta kasvattamalla tai rasvaa tiristämällä, elämäntapamuutokset, sekä ravintovalmennus.

Valmennuksessani saat omat henkilökohtaiset, juuri sinulle räätälöidyt harjoitusohjelmat, joissa on huomioitu kuntosalitreenien tai ryhmäliikunnan lisäksi kehonhuolto ja aerobinen harjoittelu.

Minusta saat ammattimaisen, helposti lähestyttävän ja tarvittaessa myös tiukan valmentajan.

Johanna siirtyy uusin tehtäviin, eikä ota uusia asiakkaita.


johanna.kuoso@liikuntakeskusfun.fi


Sofia Räsänen
FUN Personal Trainer​​​​​​​


Koulutus:

 • Liikuntaneuvojan perustutkinto- Varalan Urheiluopisto
 • Urheiluopistojen Personal Trainer -sertifikaatti
 • Urheiluopistojen Kuntosalivalmennuksen peruskoulutus
 • Suomen Voimisteluliiton koulutusjärjestelmän Ryhmäliikunnanohjaajan syventävä jatkokoulutus (2-taso)


Vahvuudet:

 • Elämäntapamuutokset
 • Ravintoneuvonta
 • Toiminnallinen harjoittelu
 • Laaja ja monipuolinen kokemus yksilö- ja yritysliikunnasta
 • Anatomia ja fysiogia


Kohderymät:

 • Painonhallinta
 • Massankasvatus/kehonmuokkaus

​​​​​​


Olen opiskellut Varalan Urheiluopistossa Liikuntaneuvojan perustutkinnon v. 2013-2016. Lisäksi mukaan tarttui erilaisia ammattitaitoa syventäviä koulutuksia. Urheilu on ollut mukana elämässäni ihan pienestä pitäen ja omaankin pohjaa kuntosaliharjoittelun lisäksi mm. yleisurheilusta ja ratsastuksesta.

Liikkuminen on suuri osa elämääni, sillä teen sitä työkseni, mutta sen lisäksi saan liikunnasta virtaa ja jaksamista töissä käymiseen, arkeen ja elämääni. Koen, että liikunnallinen elämäntapa on minulle avainsana vahvaan, energiseen ja hyvinvoivaan itseeni. Liikkumisen lisäksi lähellä sydäntäni on retkeily ja hevoset.


Huomioin asiakkaani aina yksilöinä ja otan vahvasti myös mentaalipuolen ja eri elämäntilanteet huomioon. Yksilövalmennuksesta kiinnostuneena voit varata minulle maksuttoman konsultaation, missä voimme yhdessä miettiä juuri sinulle sopivat ratkaisut. Konsultaatio on aina maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Valmennukset suunnitellaan yhdessä tarpeiden, toiveiden ja realististen tavoitteiden mukaisesti.

Yksilövalmennus soveltuu jokaiselle kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Näin voimme yhdessä parantaa jaksamistasi arjessa, saavuttaa kauan mietittyjä tavoitteita ja tehdä elämästäsi liikunnan avulla vieläkin parempaa.


Valmentajana olen tsemppaava ja innostava, mutta töitä pitää kuitenkin tehdä lujasti, tietenkin aina hauskaa pitäen. Mikäli kaipaat apua treenaamisessa, ravintovalmennuksessa tai oikeastaan ihan missä vain liikunnan- ja hyvinvoinnin alueella, autan mielelläni.


Yksilöliikunnan lisäksi suunnittelen ja toteutan erilaisia ja ryhmäpaketteja myös isommille joukoille. Tällöin pääset pitämään hauskaa yhdessä motivoituneen ryhmän kanssa ja saat myös muiden tuen harjoitteluusi. Ryhmän voi kasata esimerkiksi työporukasta, ystävistä tai vaikkapa sukulaisten kesken. Toteutamme paketit räätälöidysti juuri teille sopiviksi toiveiden mukaisesti.


Tule rohkeasti vetäisemään hihasta salilla tai ota yhteyttä sofia.rasanen@liikuntakeskusfun.fi tai puh.04578722154, niin sovitaan sinulle sopiva konsultaatioaika.


Kiinnostuitko? Täytä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä !


FUNista löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Kerro mitä tarvitset, me toteutamme sen yhdessä! Valitse Personal trainerin kanssa Sinulle sopiva valmennus.

Lue lisää