Meillä liikut ilman sitoutumista!

FUNin kuukausijäsenyys on aina toistaiseksi voimassa oleva 30 päivän irtisanomisajalla.
<p>Liikuntakeskus FUNissa treenaaminen on helppoa ja hauskaa!</p>

Liikuntakeskus FUNissa treenaaminen on helppoa ja hauskaa!

Saat kaikki palvelumme (kuntosali, toiminnallinen tila, ryhmäliikuntatunnit, virtuaalimaailma, infrapunasaunat ja lasten leikkitila) käyttöösi joka päivä klo 4-24. Halutessasi voit ostaa meille toistaiseksi voimassaolevan kuukausijäsenyyden lisäksi myös vuosijäsenyyden, kertamaksun tai tutustumisviikon (tutustumisviikko on ostettavissa vain kerran). Meillä liikkuvat kaikki 13 vuotta täyttäneet henkilöt!

Tee jäsenyys helposti verkkokaupassamme ja tule mukaan iloiseen joukkoomme!

Ensimmäinen maksu tulee suorittaa verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai MobilePay Onlinessa. Tämän jälkeen liikuntaetuuksia otetaan vastaan tuleviin maksuihin asiakaspalvelussamme.

Jäsenmaksut tulevat jatkossa sähköpostiisi, jolloin voit maksaa jäsenmaksuja laskulla. Voit myös tehdä ensimmäisen laskun maksun yhteydessä e-laskuhyväksynnän verkkopankissasi, jolloin maksut veloittuvat automaattisesti.

Hyväksymme myös korttimaksuja, voit maksaa asiakaspalveluaikaan kortilla jäsenmaksuja eteenpäin niin pitkälle kuin haluat!

Meillä käy maksuvälineenä useimmat liikuntaedut:

  • Smartum
  • Epassi
  • Edenred
  • Tykysetelit
  • Virikesetelit
  • Eazybreak


Useimmissa liikuntaetuuksissa pystyt tekemään meille suorituksen itse netissä/sovelluksessa, eikä sinun tarvitse välttämättä tulla käymään paikanpäällä ollenkaan!


Tutustu tästä Liikuntakeskus FUNin sopimusehtoihin.

Lue lisää