Lisää etuja FUNilaisille!

Kiitoksena kaikille FUNin aktiivisille jäsenille tarjoamme veloituksetta yhteistyökumppanimme Les Millsin On Demand treenikirjaston suoraan kotiisi. Lue tästä lisää miten saat yli 800 treeniä käyttöösi!
Pidä huolta itsestäsi

Pidä huolta itsestäsi

Tämä on kiitos meiltä teille jäsenille, jotka olette jäsenmaksun normaalisti maksamalla mahdollistaneet liikuntakeskuksen toiminnan jatkamisen vaikeasta tilanteesta huolimatta. Kiitos teille!

Tarjoamme FUN Tampere Lielahden jäsenille, joiden jäsenyys on aktiivinen huhti- ja toukokuun ajan, mielettömän monipuolisen yli 800 treeniä sisältävän Les Millsin On Demand treenikirjaston veloituksetta 30.6. saakka! Tämä ei koske irtisanottuja, eikä tauotettuja jäsenyyksiä.

Toimi näin

1. Kirjaudu palveluun tästä linkistä:

Les Mills On Demand

2. Pyyntösi ohjautuu FUNiin, jossa myönnämme vain aktiivisille jäsenille pääsyoikeuden kirjastoon.

3. Kun olemme käsittelleet pyyntösi, saat sähköpostiisi ohjeita, noudata niitä ja kotitreenit voivat alkaa! Jos sinulla herää kysymyksiä, autamme mielellämme sähköpostin kautta lielahti@liikuntakeskusfun.fi osoitteessa.

Treeni-iloa ja hyvää mieltä!

Ps. Kirjastosta löydät KAIKKI Les Mills tunnit, jopa iki-ihania lapsille ja nuorille sopivia liikuntatuokioita. Ei muuta kuin koko perhe liikkumaan hauskasti!