Kevään ryhmäliikunta-aikataulu

Kevään ryhmäliikunta-aikataulu on täällä! Tutustu tunteihin!

Uusi ryhmäliikunta-aikataulu ajalle 7.1.-3.5.2020

Uutta!

FUNctional

Toiminnallisella treenillä vahvistat kehoasi sekä parannat liikkuvuuttasi. Tunnin aikana treenataan koko kroppa käyttäen kehonpainoa sekä erilaisia apuvälineitä. Sopii kaikille tasosta riippumatta.

Vanhempi-taaperotunti

Äidin tai isän virtuaaliohjattu treenitunti. Käytössä on 60 minuutin ajan virtuaalitunnit kosketusnäytöltä. Ryhmäliikuntasalissa voi tehdä myös omatoimisen treenin niin, että lapsi on mukana ryhmäliikuntasalissa. Lapselle kannattaa ottaa mukaan omia leluja tai muuta puuhaa. Turvallisuussyistä salin välineistö on vain aikuisten käytössä. Lapsen tuominen ryhmäliikuntasaliin on omalla vastuulla.

Ajastetut virtuaalit

Ryhmäliikunta-aikatauluun on nyt lisätty ajastettuja virtuaalitunteja. Ajastetulla tunnilla pääset treenaamaan varmasti haluamasi virtuaalitunnin ryhmäliikunta- tai sisäpyöräilysalissa. Virtuaalitunti lähtee automaattisesti päälle kalenteriin merkittynä aikana. Näiden lisäksi saat edelleen kaikki suosikkituntisi päälle aikataulutettujen jumppien ulkopuolella.


Muista aina tarkistaa ajankohtainen ryhmäliikunta-aikataulu täältä.Tutustu tunteihimme

Tuntikuvaukset

Tuntikuvauksista pääset tutustumaan tarkemmin ryhmäliikunta- , sisäpyöräily- sekä virtuaalituntiemme valikoimaan. Löydä omat suosikkisi!

Lue lisää