Tärkeä tiedote poikkeusoloista 28.3.2021

Lue tästä tärkeä tiedote FUN Tampere Lielahden toiminnasta poikkeusoloissa.

Poikkeusolot 8.3.2021 ->


Hallitus on määritellyt Suomeen sulkutilan/poikkeusolot 8.3.2021-> Yksityisiä kuntosaleja ei ole toistaiseksi määrätty suljettavaksi, eikä Länsi- ja Sisä- Suomen aluehallintovirasto ole Pirkanmaalla myöskään tiloissa olevien ihmisten määrää rajannut. Toivotaan, että tautitilanne pysyy jatkossakin Pirkanmaalla mahdollisimman maltillisena/hyvänä, eikä sulkupäätöksiä tule.

Pidämme teidät ajantasalla kokoajan, tarkkailemme määräyksiä ja suosituksia, ja ilmoitamme aina heti mikäli jotakin infottavaa on.

Pirkanmaan koronanyrkki, eli pandemiaohjausryhmä, on antanut vahvan suosituksen kaikesta yli 12- vuotiaiden ryhmäharrastusten lopettamisesta.
Tämän vuoksi laitamme FUN Tampere Lielahdessa liveryhmäliikunnan tauolle 8.3.2021 alkaen. Jatkamme ryhmäliikuntaa mahdollisimman pian, ilmoitamme heti, kun se on taas mahdollista.
Tämä on tietenkin monelle, kuten myös meille, todella harmillinen päätös! Me tiedämme kuinka iso henkireikä ryhmäliikunta monelle on. Onneksi keskuksessamme on kuitenkin mahdollista treenata vielä huippujen virtuaalituntien kanssa vaikka yksin, sekä FUN Videokirjaston laajojen treenivaihtoehtojen kanssa kotona tai missä tahansa! Olemme myös aktivoineet teille taas Les Mills- treenit käyttöön 30.4.2021 saakka: https://lmod.co/club

Lähikontakteja tulee välttää 18.4.2021 saakka


Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on kiristänyt ohjeistuksia Pirkanmaan alueella 18.4.2021 saakka. Ohjeistus velvoittaa lähikontaktien välttämistä, joten tulemme lisäämään toimia keskuksessamme. Lähikontakti tarkoittaa ihmisten fyysistä kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan.


Toiminta- hygienia- ja turvallisuusohjeet jäsenillemme:

-Älä tule treenaamaan, mikäli tunnet itsesi yhtään kipeäksi, ei edes lievillä oireilla
-Pese kädet huolellisesti aina heti tullessasi keskukseemme ja treenin jälkeen
-Putsaa laitteet ja välineet käyttösi jälkeen
-Pidä turvaväli: älä oleile 2 metriä lähempänä tai 15 minuuttia kauempaa seurueeseesi kuulumattoman henkilön kanssa
-Jätä lämmittelylaitteilla yksi laite väliin seurueeseesi kuulumattoman henkilön kanssa
-Oleile keskuksessamme vain välttämätön treeniaika
-Vältä pukuhuoneissa ja pesutiloissa käyntiä kokonaan, tai vietä niissä vain välttämätön aika
-Pukutiloissa joka toinen kaappi on suljettu lähikontaktien estämiseksi
-Jos mahdollista, ajoita treeniaika muuhun, kuin suosituimpaan aikaan ma-to klo 17-19 välille


Lisäämme keskuksessamme toiminta- hygienia- ja turvallisuusohjeistuksia vieläkin useampaan paikkaan ja ohjeistamme paikan päällä jäseniämme noudattamaan ohjeistuksia. Keskuksessamme tulee tunnin välein turvallisuuskuulutus, joka on lisätty 8.3.2021. Ryhmäliikuntatunnit on laitettu tauolle toistaiseksi 8.3.2021 alkaen ja virtuaalituntien osallistujamäärää rajattu niin, että ryhmäliikuntasaleihin otetaan 50 - 75% vähemmän osallistujia kuin normaalisti.​​​​​​​

Siivoukset toteutetaan työterveyslaitoksen ohjeistuksen mukaan, ja pesuaineissa eri tiloissa eri tarkoituksiin käytämme viranomaisten ohjeistamia aineita.

Olemme lisänneet myös sivuillemme sekä FUN sovellukseen reaaliaikaisen laskurin, jonka avulla voit katsoa minkä verran treenaajia keskuksessamme on, ja ajoittaa mahdollisuuksien mukaan treeniaikasi rauhallisempiin hetkiin: https://funtamperelielahti.fi/fi-fi/keskuksen-henkilomaara/menu/80/​​​​​​​


Huolehdithan omalta osaltasi lähikontaktien välttämisen ja ohjeiden noudattamisen mahdollisimman hyvin ja huolellisesti ollessasi keskuksessamme!

​​​​​​​

Teemme parhaamme!


Me yrittäjät FUNilla olemme olleet melkoisessa paineessa viimeisen vuoden koronapandemian keskellä. Saamme jatkuvasti kritiikkiä, mutta onneksi saamme myös ihania tsemppaavia viestejä, kiitos siis niistä jokaisesta! Ne auttavat meitä ja koko henkilökuntaamme jaksamaan.
Yritämme toimia ja tehdä aivan kaiken niin, että saisimme pidettyä mahtavan liikuntakeskuksemme pystyssä, mutta tottakai samalla yritämme toimia myös mahdollisimman turvallisesti ja vastuullisesti pandemiatilanteessa. Toivomme teiltä ymmärrystä meillekin hyvin vaikeassa ja epävarmassa tilanteessa.

Tässä vaiheessa ISO kiitos teille jäsenille, että olette ottaneet hygienia- ja turvallisuusohjeistukset hyvin haltuun, ja olette noudattaneet niitä.
Vuoden ajan pandemian keskellä treenaaminen on ollut aivan äärimmäisen turvallista meillä! Lue lisää: https://funtamperelielahti.fi/fi-fi/article/ajankohtaista/kiitos-etta-treenaat-meilla/625/

Kiitos myös aivan valtavasti jokaisesta jäsenmaksusta: niiden ansiosta me pysymme pystyssä! Liikuntakeskuksen ylläpidossa on isot kulut eivätkä lisälainatkaan riitä ikuisesti, joten vetoamme siis teihin rakkaat jäsenet, että pysyisitte matkassamme mukana nyt ja tulevaisuudessa <3

​​​​​​​

Liikunta ON tärkeää.


Me tiedämme, kuinka tärkeää liikunta on teille ja meille kaikille! Liikkumista liikuntakeskuksissa on demonisoitu aivan liikaa viimeisen vuoden aikana, tutkimustuloksia on useita maailmalla, joissa treenaamisen on todistettu olleen aivan äärimmäisen turvallista. Samaa viestiä kertoo myös meidän keskuksemme treenidata.
Tällaisessa epävarmassa ja poikkeavassa tilanteessa liikunnan ja terveydestä huolehtimisen merkitys kasvaa entisestään, mutta samalla ymmärrämme myös, että jokaisen yksilön on kannettava kortensa kekoon jotta pandemiasta päästään.
Tehdään ja toimitaan siis jokainen niin hyvin, kuin tässä tilanteessa pystymme!

Tsemppiä ja jaksamista kaikille, selvitään tästä yhdessä!
<3 : FUN Tampere Lielahden yrittäjät Saija, Pipsa ja Pekka, sekä koko FUNin iloinen henkilökunta

​​​​​​​


Koronavuotena FUN Tampere Lielahden portista on kuljettu 83 626 kertaa, KIITOS että treenaat meillä ja pidät itsestäsi huolta!

Lue lisää