ReeniRyhmä!

Syksyn kovin treeniryhmä on täällä!
Haluatko treenata mahtavassa ja tsemppaavassa porukassa monipuolisesti valmentajan johdolla? Nyt siihen on mahdollisuus! Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan!
​​​​​​​

Reeni Ryhmä

Tule treenaamaan huippuporukassa huippuvalmentajan johdolla. Treenit ovat monipuolisia ja sopivat KAIKILLE. Olit sitten aloittelija tai kokenut konkari saat varmasti täydet tehot treeneistä. Harjoitteet ja liikkeet skaalataan aina jokaisen treenaajan kunnon mukaan, eli rohkeasti mukaan!


Näet aina treenien teemat etukäteen, joten voit suunnitella omat treenisi omien aikataulujen mukaisesti. Treenit sisältävät ulko- ja sisätreenejä. Teemme harjoitteita kehonpainolla sekä vapailla painoilla. Luvassa mm. kahvakuulatreeniä, porrastreeniä, kiertoharjoittelua, hiit-harjoitusta, salitreeniä ja toiminnallista treeniä hyvin monipuolisesti. Saat itsellesi mm. ohjatut motivoivat treenit, toiminnallisen treeniohjelman, vinkkejä hyvinvointiin ja treeniin sekä paljon muuta!

Tässä ryhmässä saavutat tavoitteesi!


Valitse haluamasi treenikerrat ja päivät ja hinta määräytyy sen mukaan. Huomathan, että paketit ovat toistaiseksi voimassa olevia eli voit tulla mukaan missä vaiheessa vain ja olla niin pitkään kuin itse haluat. Oletko vuorotyöläinen tai aikataulut muuttuvat usein? Ei huolta, jos jokin kerta jää välistä voit tulla aina korvaamaan sen toisella kertaa. Voit myös halutessasi vaihdella pakettien välillä vaikka joka kuukausi, oman tarpeen mukaan. Treeniaikoja lisätään asiakkaiden toiveiden mukaan. Voiko treenaaminen olla helpompaa? Ilmoittaudu ja pidetään upea syksy treenien parissa!


Katso paketit ja aikataulut alta


Toistaiseksi voimassa olevat paketit:

Valitse haluamasi paketti:

Paketti A

Treenit 1krt/vko

79€/kk

Paketti B

Treenit 2krt/vko

89€/kk

Paketti C

Treenit 3krt/vko

99€/kk

Mitä saat:

  • ohjatun monipuolisen treenin 4, 8 tai 12 kertaa kuukaudessa
  • viikko-ohjelman ja ohjeistuksen treenaamiseen
  • toiminnallisen treeniohjelman
  • kehonhuolto-ohjeet
  • ravintoneuvontaa, vinkkejä ruokavalioon
  • reeniryhmäläisten omat tapahtumat
  • valmentajan tuen
  • kehonkoostumusmittauksen
  • monipuoliset lisämateriaalit


Ryhmää ohjaa valmentaja fysioterapeutti Milena Abbas


Lisätiedot ja ilmoittautumiset: milena.abbas@liikuntakeskusfun.fi tai 040 548 1935

Nähdään FUNilla!