Minä olen FUN ryhmäliikuntaohjaaja!

Lue tästä keskusvastaava ja ryhmäliikuntaohjaaja Milenan ihana kirjoitus ryhmäliikuntaohjaajan työstä.
Milena toimii Liikuntakeskus FUN Tampere Lielahdessa keskusvastaavana ja ryhmäliikuntaohjaajana.

Milena toimii Liikuntakeskus FUN Tampere Lielahdessa keskusvastaavana ja ryhmäliikuntaohjaajana.

Olen Milena ja ohjaan Tampereen Lielahden upeassa Liikuntakeskus FUNissa monipuolisesti ryhmäliikuntaa, jonka lisäksi toimin myös Lielahden FUNin keskusvastaavana. Minua kutsutaankin leikillisesti jokapaikanhöyläksi.

Tällä hetkellä ohjaan BodyCombatia, Sisäpyöräilyä, BodyPumppia, Venyttelyä ja RVP-tuntia (ReisiVatsaPakara). FUNista löydät paljon ohjattuja tunteja aina tanssillisista, lihaskunto - ja kehonhuoltotunteihin. Tämän lisäksi jäsenet pääsevät nauttimaan huikeasta virtuaalisesta ryhmäliikuntavalikoimastamme, johon kuuluvat FUNin tuottamat suomenkieliset tunnit sekä Les Millsin tunnit.

Kun minulta kysytään, mikä on parasta ryhmäliikunnanohjaamistyössä, en epäröi hetkeäkään vastata: "Upeat asiakkaat tietenkin!" Ryhmäliikuntaohjaajana teen ohjausta koko sydämelläni ja haluan luoda jokaisesta tunnista parhaan mahdollisen. Tähän pätee ohjaajien sanonta; jokainen tunti on kuin elämäni paras ohjaus. Sillä asenteella ja motivaatiolla lähden aina ohjaamaan ryhmäliikuntaa.

Haluan, että jokainen tunti on asiakkaalle elämys. Innostavan, motivoivan ja positiivisen ohjaustyylin kautta pyrin saamaan asiakkaille huikean fiiliksen tunneista. Parasta on nähdä kuinka asiakkaat kehittyvät, onnistuvat ja saavat uutta energiaa treeneihinsä tunneiltani. Tunneillani saa ja pitää olla hauskaa ja on ihanaa nauraa yhdessä asiakkaiden kanssa! Asiakkaiden positiivinen palaute ja innostuneisuus ja uskallus saavat minut motivoituneeksi yhä uudelleen ja uudelleen. Ryhmäliikunnan ohjaus ei tunnu aina edes työltä, vaan hyvässä porukassa treenaamiselta ja mikä onkaan sen parempaa! Motivaatiota saan myös tuntien monipuolisuudesta ja erilaiset tunnit eri fiiliksineen tuo vaihtelua arkeeni. Jokainen tunti on erilainen.

Ohjaamistyössä on myös parasta se, että saa soveltaa ja luoda elämyksien lisäksi erilaisia kokemuksia asiakkaille. Innostun usein suunnittelemaan hauskoja teematunteja vuoden tapahtumien mukaan. Sisäpyöräilyssä esimerkiksi olemme polkeneet Halloween-teeman mukaan rekvisiittaa myöden! Seuraavaksi olikin luvassa joulusisäpyöräily joulumusiikkien tahdissa ja tietenkin tonttulakit päässä. Ja mitä mukavaa kevät tuokaan tullessaan!

Meillä jokainen tunti FUNissa on elämys, joissa fiilistellään, pidetään hauskaa ja nautitaan. Meiltä löytyy monipuolisesti matalankynnyksen tunteja, keskiraskaita ja raskaita, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain.

Tervetuloa rohkeasti jumppaamaan tunneille ja nauttimaan upealla porukalla hyvän fiiliksen treenejä. Nähdään FUNissa!


Milena AbbasMamode

ryhmäliikuntaohjaaja, keskusvastaava

FUN Tampere Lielahti

Liikutaan yhdessä ja pidetään hauskaa!

Liikuntakeskus FUNin monipuolisesta ja runsaasta ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilyvalikoimasta löydät juuri itsellesi parhaimmat tunnit sinulle sopivaan aikaan.

Lue lisää