Livestream- palvelut jäsenille!

Tarjoamme livestream- palvelut kuukausi- ja vuosijäsenille, jotka voivat osallistua tunneille ja treeneihin halutessaan myös kotona, huippua!

Uusia huikeita palveluita jäsenillemme!


Tarjoamme livestream- tunteja kuukausi- ja vuosijäsenillemme!

Näet jatkossa sovelluksesta tunnisteella (S) kaikki ryhmäliikuntatunnit jotka tullaan striimaamaan. Viikkoaikataulun löydät myös videokirjastosta.

Jos haluat osallistua tietokoneen kautta, kirjaudu tunnuksillasi (sähköposti ja salasana jotka olet luonut jäsenyyttä tehdessäsi) nettisivuillamme videokirjastoon ja starttaa treenit.

Puhelimella pääset suoraan sovelluksesta klikkaamalla osallistumaan tunneille!


Les Mills- ja Zumba- tunnit striimataan ainoastaan livenä, osa keskustunneista tulee livelähetyksen lisäksi jäämään myös tallenteina videokirjastoon, joten voit jumpata tunteja koska haluat!

Tunteja tullaan striimaamaan ja videokirjaston tunteja/treenejä lisäämään toistaiseksi.


Osallistuessasi livestream- tunneille, sinun EI tarvitse ilmoittautua. Tunneille ilmoittaudutaan vain mikäli osallistut tunneille keskuksessa.


HUOM!

Livestream- tunneille osallistuminen sekä videokirjaston tuntivalikoima on käytössä ainoastaan voimassa oleville kuukausi- ja vuosijäsenillemme.

Livestream- tunneille pääset FUN videokirjastosta!


Ryhmäliikunta-aikataulu

Koe elämyksiä ryhmäliikunnassa ja sisäpyöräilyssä innostavan ja ammattitaitoisen ohjaajan avulla upeissa tiloissa.

POIKKEUKSET RYHMÄLIIKUNNASSA:

Lauantaina 27.2. klo 10.00 BODYPUMP®, maanantaina 1.3. klo 16.45 sisäpyöräily 60 min ja tiistaina 2.3. klo 19.00 HIIT 30 min poikkeuksellisesti virtuaalina.
​​​

Lue lisää