Livestream- palvelut jäsenille!

Tarjoamme livestream- palvelut kuukausi- ja vuosijäsenille, jotka voivat osallistua tunneille ja treeneihin halutessaan myös kotona, huippua!

Uusia huikeita palveluita jäsenillemme!

Pirkanmaan koronanyrkki, eli pandemiaohjausryhmä on antanut vahvan suosituksen kaikesta yli 12-vuotiaiden ryhmäharrastusten lopettamisesta. Tämän vuoksi olemme laittaneet FUN Tampere Lielahdeessa liveryhmäliikuntatunnit tauolle 8.3.2021 alkaen. Jäsenenä voit hyödyntää treeneissäsi keskuksen virtuaalijärjestelmää, kattavaa videokirjastoamme sekä osallistua ryhmäliikunnan vaihtuviin livestream-lähetyksiin ja jumpata mukana etänä.

Tarjoamme livestream- tunteja kuukausi- ja vuosijäsenillemme!

Näet jatkossa sovelluksesta tunnisteella (S) kaikki ryhmäliikuntatunnit jotka tullaan striimaamaan. Viikkoaikataulun löydät myös videokirjastosta.

Jos haluat osallistua tietokoneen kautta, kirjaudu tunnuksillasi (sähköposti ja salasana jotka olet luonut jäsenyyttä tehdessäsi) nettisivuillamme videokirjastoon ja starttaa treenit.

Puhelimella pääset suoraan sovelluksesta klikkaamalla osallistumaan tunneille!


Les Mills- ja Zumba- tunnit striimataan ainoastaan livenä, osa keskustunneista tulee livelähetyksen lisäksi jäämään myös tallenteina videokirjastoon, joten voit jumpata tunteja koska haluat!

Tunteja tullaan striimaamaan ja videokirjaston tunteja/treenejä lisäämään toistaiseksi.


Osallistuessasi livestream- tunneille, sinun EI tarvitse ilmoittautua. Tunneille ilmoittaudutaan vain mikäli osallistut tunneille keskuksessa.


HUOM!

Livestream- tunneille osallistuminen sekä videokirjaston tuntivalikoima on käytössä ainoastaan voimassa oleville kuukausi- ja vuosijäsenillemme.

Livestream- tunneille pääset FUN videokirjastosta!


Ryhmäliikunta-aikataulu

Pirkanmaan koronanyrkki, eli pandemiaohjausryhmä on antanut vahvan suosituksen kaikesta yli 12-vuotiaiden ryhmäharrastusten lopettamisesta. Tämän vuoksi olemme laittaneet FUN Tampere Lielahdeessa liveryhmäliikuntatunnit tauolle 8.3.- 16.5.2021. Ryhmäliikuntatunnit starttaavat taas ma 17.5.2021.
​​​

Lue lisää