124 714 kertaa KIITOS!

Korona-aikana FUN Tampere Lielahden portista on kuljettu 124 714 kertaa, KIITOS että treenaat meillä ja pidät itsestäsi huolta!

Haastava korona-aika


On varmasti sanomattakin selvää, että kulunut korona-aika on ollut liikunta-alalla, niinkuin monella muullakin alalla, haastava. Maaliskuussa 2020 koronaviruksen ja rajoitusten iskiessä Suomeen, keskuksemme oli ollut avoinna vasta reilu 7kk- alku on aina haastavaa uudessa yrityksessä ja korona teki siitä kertaheitolla todella haastavan!

Se, että FUN Tampere Lielahden porteista on mahdollisuus kulkea edelleen, on Teidän ansiotanne rakkaat jäsenet. Ilman teidän uskollisuuttanne ja jäsenmaksujanne emme olisi pystyssä. KIITOS!

​​​​​​​

124 714 treenikertaa


FUN Tampere Lielahden portista on kuljettu korona-aikana (maaliskuu 2020- syyskuu 2021) 124 714​​​​​​​ kertaa. Tänä koko aikana meillä on treenannut vain yksi koronaviruksen muualta saanut henkilö, joka tietenkin tietämättään altisti muutamia muita, mutta kulunvalvonnan vuoksi pystyimme hyvin heidät kontaktoimaan. Tästä altistumistilanteesta ei seurannut myöskään yhtään jatkotartuntaa, joten treenaaminen FUNilla on ollut koko korona-ajan aivan äärimmäisen turvallista!

KIITOS, että olette noudattaneet ohjeistuksia: pysyneet kipeinä kotona, pitäneet turvavälejä, huolehtineet hyvästä käsi- yskimis- ja aivastushygieniasta ja huolehtineet laitteiden ja välineiden putsauksista käytön jälkeen.


Keskuksessamme pystymme tekemään mahdollista jäljitystyötä hyvin, sillä tiedämme salilla olleet ihmiset ja pystymme kontaktoimaan jäseniämme mikäli mahdollisia altistumisia tulisi. Kuntoilu liikuntakeskuksissa on ollut äärimmäisen turvallista ympäri maailman, kun verrataan kävijämääriä ja tartuntalukuja.

Lue lisää alta, kuinka otamme koronan huomioon toiminnassamme: https://funtamperelielahti.fi/fi-fi/article/ajankohtaista/fun-tiedote-koronatoimista/503/​​​​​​​​​​​​​​


Me tiedämme, kuinka tärkeää liikunta on teille ja meille kaikille <3


Mukavia treenejä FUNilla!

Toivottaa FUNin yrittäjät sekä koko FUNin henkilökunta


Lue tästä tietoa FUN Tampere Lielahden toimenpiteistä koronatilanteessa.

Lue lisää