FUN tiedote koronatoimista

Lue tästä tietoa FUNin toimenpiteistä koronatilanteessa - siitä miten palvelemme jäseniä ja miten selviämme yhdessä tästä poikkeuksellisesta ajanjaksosta.

Pidäthän huolta itsestäsi ja toisista


Me välitämme sinusta ja hyvinvoinnistasi: treenaaminen on tärkeää myös poikkeuksellisina aikoina!

  • Treenaaminen kehittää ja ylläpitää kuntoasi. Vastustuskykysi kasvaa ja auttaa näin kehoasi puolustautumaan ulkoisia viruksia vastaan.
  • Treenaaminen vapauttaa endorfiineja, parantaa keskittymistä ja muistia sekä antaa sinulle energiaa päivän askareisiin. Mieli pysyy virkeänä!
  • Treenaamisen avulla huolehdit tuki- ja liikuntaelimistön kunnosta. Treenaaminen parantaa myös niska- ja hartiaseudun lihasten kankeutta ja kehittää tasapainoasi.
  • Treenaamisen lisäksi on tärkeää myös muistaa levätä, syödä ja pitää huolta kehosta. Levon aikana lihakset palautuvat ja energiavarastot täydentyvät.


Liikuntakeskus FUNilla pidetään hyvää huolta hygieniasta ja keskuksella siivotaan päivittäin

  • Erityisen tärkeää on, että et treenaa kipeänä - et edes pienillä oireilla! Nyt on tärkeää pysyä kotona jos tunnet itsesi vähänkään kipeäksi- näin vältämme myös muiden flunssapöpöjen leviämisen.
  • Huolehdit itsestäsi sekä muista noudattamalla hyvää yskimis-, aivastamis- ja käsihygieniaa. Pese kädet huolellisesti saippualla aina keskukseen saapuessasi sekä lähtiessäsi.
  • Pidä turvaväli muihin treenaajiin -> avarat tilamme mahdollistavat tämän.
  • Jäsenenä autat ylläpitämään siisteyttä ja hygieniaa putsaamalla laitteet käytön jälkeen niille tarkoitetulla aineella ja paperilla.Olemme avanneet jäseniemme käyttöön laskurin, jonka avulla voit reaaliajassa seurata kuinka paljon keskuksessamme on treenaajia, ja ajoittaa halutessasi treenit hiljaisempaan aikaan! Laskuriin pääset -> https://funtamperelielahti.fi/fi-fi/keskuksen-henkilomaara/menu/80/


Ryhmäliikuntatunneilla olemme vähentäneet osallistujamäärää ja sovelluksen kautta näet aina montako ihmistä tunneille on osallistumassa. Muistathan virtuaalituntimme, joihin voit mennä aina vaikka yksin treenailemaan, kun sali on vapaana.


Olemme tuore, alle kaksi vuotta toiminnassa ollut keskus, ja koronatilanne on koetellut myös meitä. Liiketoimintamme selkäranka on jäsenten kuukausi- ja vuosimaksut. Siksi pyydämmekin teitä jatkamaan jäsenyyksiä läpi tämän poikkeuksellisen ajan, mikäli se teille on vain taloudellisesti mahdollista, ja hyödynnätte monipuolisia palveluitamme.


Palveluidemme avulla voit treenata myös kotona FUNin videokirjaston avulla, jota päivitämme säännöllisesti, ja josta löydät myös FUN-virtuaalitunnit sekä ryhmäliikunnan livestream-tunnit ja tallenteet.


Les Mills lisäpalvelu FUNin jäsenille!

Meillä on ilo kertoa, että Les Mills kotitreenit on jälleen aktivoitu käyttöönne!

Pääset treenaamaan Les Mills tunteja suoraan tästä linkistä: https://lmod.co/club

Linkki on aktiivisena toistaiseksi.

​​

Tässä vaiheessa ISO KIITOS teille kaikille jotka olette pysyneet mukana matkassamme! Tukenne ja jäsenmaksunne on meille elintärkeä, kiitos niistä.


Haluamme myös kiittää niitä jäseniä, jotka taloudellisten olosuhteiden pakosta olette joutuneet irtisanomaan jäsenyytenne. Myötätuntomme on myös teidän puolellanne ja ymmärrämme että monissa talouksissa on nyt tiukkaa tämän meitä kaikkia koskevan tilanteen johdosta.


Liikuntakeskus FUNilla treenaaminen on ollut äärimmäisen turvallista koko vuoden: https://funtamperelielahti.fi/fi-fi/article/ajankohtaista/kiitos-etta-treenaat-meilla/625/​​​​​​​ , ​​​​​​​kiitos kun noudatatte ohjeistuksia ja huolehditte omalta osaltanne hygieniaohjeistuksista!


Nähdään treenien merkeissä!

Yrittäjät Saija, Pekka ja Pipsa, sekä koko FUN Tampere Lielahden henkilökunta


Tarjoamme livestream- palvelut kuukausi- ja vuosijäsenille, jotka voivat osallistua tunneille ja treeneihin halutessaan myös kotona, huippua!

Lue lisää