76 010 kertaa KIITOS!

Koronavuotena FUN Tampere Lielahden portista on kuljettu 76 010 kertaa, KIITOS että treenaat meillä ja pidät itsestäsi huolta!

Haastava koronavuosi


On varmasti sanomattakin selvää, että kulunut koronavuosi on ollut liikunta-alalla, niinkuin monella muullakin alalla, haastava. Maaliskuussa 2020 koronaviruksen ja rajoitusten iskiessä Suomeen, keskuksemme oli ollut avoinna vasta reilu 7kk- alku on aina haastavaa uudessa yrityksessä ja korona teki siitä kertaheitolla todella haastavan!

Se, että FUN Tampere Lielahden porteista on mahdollisuus kulkea edelleen, kuuluu Teille rakkaat jäsenet. Ilman teidän uskollisuuttanne ja jäsenmaksujanne emme olisi pystyssä. KIITOS!

​​​​​​​

76 010 treenikertaa


FUN Tampere Lielahden portista on kuljettu koronavuonna (maaliskuu 2020- helmikuu 2021) 76 010 kertaa. Tänä koko aikana meillä on ollut vain yksi altistuminen, joten treenaaminen FUNilla on ollut todella turvallista!

KIITOS, että olette noudattaneet ohjeistuksia: pysyneet kipeinä kotona, pitäneet turvavälejä, huolehtineet hyvästä käsi- yskimis- ja aivastushygieniasta ja huolehtineet laitteiden ja välineiden putsauksista käytön jälkeen.


Pirkanmaan koronatilanne


Pirkanmaalla ja Tampereella on ollut onneksi kohtuullisen rauhallinen koronatilanne koko vuoden, varsinkin kun vertaa muita isoja kaupunkeja tai muuta maailmaa. Toivomme hartaasti, että tilanne säilyisi yhtä hyvänä, ja tiukempia rajoituksia ei Tampereelle tulisi.

Lisäksi keskuksessamme pystymme tekemään mahdollista jäljitystyötä hyvin, sillä tiedämme salilla olleet ihmiset ja pystymme kontaktoimaan jäseniämme mikäli mahdollisia altistumisia tulisi. Kuntoilu liikuntakeskuksissa on ollut äärimmäisen turvallista ympäri maailman, kun verrataan kävijämääriä ja tartuntalukuja.

Lue lisää alta, kuinka otamme koronan huomioon toiminnassamme: https://funtamperelielahti.fi/fi-fi/article/ajankohtaista/funin-toiminta-koronatilanteessa/503/

Me FUNilla odotamme jo kovasti pandemian loppumista, haluamme katsoa valoisin mielin tulevaan: päästä kehittämään keskustamme, järjestää tapahtumia ja tuoda teille liikunnan iloa hyväntuulisessa keskuksessamme. Siihen asti- treenataan yhdessä turvallisuusohjeiden mukaisesti, tehdään jokainen osamme että säilymme terveinä, ja pidetään kehostamme ja mielestämme huolta treenaamalla.


Me tiedämme, kuinka tärkeää liikunta on teille ja meille kaikille <3


Mukavia treenejä FUNilla!

Toivottaa FUNin yrittäjät sekä koko FUNin henkilökunta


Lue tästä ajankohtaista tietoa FUNin toimenpiteistä koronatilanteessa - siitä miten palvelemme jäseniä ja miten selviämme yhdessä tästä poikkeuksellisesta ajanjaksosta.

Lue lisää