Ryhmäliikunta

Liikuntakeskus FUNin monipuolisesta ja runsaasta ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilyvalikoimasta löydät juuri itsellesi parhaimmat tunnit sinulle sopivaan aikaan.


Liikuntakeskus FUN tarjoaa kattavan ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilyvalikoiman, josta löydät varmasti oman suosikkisi!


Ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilytunnit sopivat kaikentasoisille liikkujille ikään ja kuntoon katsomatta. Tunneilla pidät hauskaa, treenaat energisessä porukassa ja rennossa ilmapiirissä. Olet sitten vasta-alkaja tai jo kokenut kuntoilija, tunneilla nautit ammattitaitoisen ohjaajan tsemppauksessa!

Ryhmäliikunta-aikataulumme vaihtuu kolme kertaa vuodessa: kevät, kesä ja syksy.



Varaa paikkasi tunneille etukäteen


Aikataulun tarkistat ja tunneille varaat paikan kätevästi varausjärjestelmästämme, joko nettisivuilta aikataulusta tai Liikuntakeskus FUN mobiiliappista!

Pystyt varaamaan paikan tasan viikkoa aiemmin ja varauksia sinulla voi olla samaan aikaan yhteensä neljälle ryhmäliikuntatunnille.

Vahvista varaus keskukseen saapuessasi viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua sovelluksesta (vahvista tapahtuma). Mikäli tulet paikalle alle 10 minuuttia ennen tunnin alkua, varaa ja vahvista paikkasi uudelleen, sillä aiempi varaus poistuu automaattisesti. Jos käytössäsi on kulkutägi, varaus vahvistuu automaattisesti tullessasi keskukseen, kunhan saavut 10 minuuttia ennen tunnin alkua.

Muista perua varauksesi ajoissa viimeistään kahta tuntia ennen jumpan alkua, mikäli et pääsekään osallistumaan!

Voit myös liittyä jonoon, mikäli jokin tunneista on varattu etukäteen täyteen. Näet monentena olet jonossa ja saat ilmoituksen mikäli sinulle vapautuu paikka. Paikkoja vapautuu mikäli joku aiemmin varanneista peruu osallistumisen, tai mikäli joku varanneista ei vahvista paikkaansa 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Alle 10 minuuttia ennen tunnin alkua vapautuneet paikat vahvistuvat suoraan jonossa oleville ja merkataan läsnäolevaksi tunnille, joten muistathan peruuttaa myös paikkasi jonossa, jos et ole tulossa tunnille.


Minimi osallistujamäärä livetunneille on 5 henkilöä, jotta tunti toteutuu. Osallistujamäärän jäädessä alle 5, tunti korvataan virtuaalilla.


Kevään 2024 ryhmäliikunta-aikataulu.

Tervetuloa viihtymään monipuolisille ryhmäliikuntatunneillemme! Kevään 2024 ryhmäliikunta-aikataulu on voimassa 1.1.- 5.5.2024.

Lue lisää


Meillä pääset treenaamaan omassa sisäpyöräilysalissa joka päivä klo 4-24!

Lue lisää