Oma sovellus

Lataa Liikuntakeskus FUNin mobiilisovellus, liikkuminen ei ikinä ole ollut näin helppoa ja hauskaa! Lue tästä ohjeet sovelluksen käyttöön.


Liikuntakeskus FUN- mobiilisovelluksen löydät AppStoresta ja Google Play- kaupasta.


Mobiiliapp on asiakkaan helppokäyttöinen sovellus, jonka avulla:

  • pääset kulkemaan FUNin ovesta joka päivä 04-24
  • voit hallinnoida omia tietojasi
  • saat push- viestinä tiedon tuntimuutoksista ja muista tärkeistä tapahtumista (edellyttää push-ilmoitusten sallimista)
  • luet kaikki FUNin uutiset ja ajankohtaiset asiat
  • saat vaihtuvia treeni- ja ravintovinkkejä
  • saat tarkistettua päivän ryhmäliikuntatarjontamme ja varattua paikan tunneille; pystyt varaamaan paikan tasan viikkoa aiemmin ja varauksia sinulla voi olla samaan aikaan yhteensä neljälle ryhmäliikuntatunnille. Vahvista varaus keskukseen saapuessasi viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua sovelluksesta (vahvista tapahtuma). Muista perua varauksesi ajoissa, mikäli et pääsekään osallistumaan! Voit myös liittyä jonoon, mikäli jokin tunneista on varattu etukäteen täyteen.



Muistathan sallia sovellukselle sijainnin aina (avaa oven ainoastaan kun olet ulko-oven läheisyydessä, joten sijainti on sallittava) ja muistathan aina päivittää sovelluksen sen sitä pyytäessä. Päivitys kestää vain muutaman sekunnin, ja pääset sen jälkeen ovesta ja postista.


Niille jäsenille, jotka eivät pysty lataamaan sovellusta puhelimeen, annamme kulkutagin. Kulkutagi annetaan vain siinä tapauksessa, jos puhelimeen ei pysty sovellusta lataamaan.



Kulkeminen keskukseen sovelluksella:

Sovelluksen etusivulla: paina avaa ovi -> ulko-ovi. Kun olet avannut oven ja tullut sisälle, klikkaa uudelleen avaa ovi -> portti, porttiin syttyy vihreä valo ja pääset portista sisään.


Kulkeminen keskukseen tagilla:

Laita tagi ulko-ovessa olevaan lukijaan -> lukijaan syttyy vihreä valo ja sähkölukko napsahtaa auki. Laita tagi portissa olevaan lukijaan -> lukijaan syttyy vihreä valo ja porttiin vihreä nuoli -> pääset portista sisään.


Ilmoittautuminen jumpille:

Kun olet varannut etukäteen paikan ryhmäliikuntatunnille, muista vahvistaa paikka tullessasi keskukseen. Sovellus ehdottaa tätä automaattisesti.

Mikäli sinulla on kulkutagi, kun tulet portista, tagi merkkaa sinut automaattisesti tunnille mikäli olet varannut paikan.


Muista, että vahvistaminen sovelluksesta/tagilla portista tulee tehdä 10 min ennen tunnin alkua, tai paikkavaraus raukeaa! Jos tulet alle 10 minuuttia ennen tunnin alkua keskukseen ja varaus on poistunut, varaa ja vahvista paikka uudelleen (mikäli paikkoja tunnille on).



Mikäli sovellus etsii "majakkaa", eli ei löydä sijaintia tai ei muuten päästä sinua kirjautumaan:


​​​​​​​

Toimi näin, mikäli sovelluksesi ei päästä sinua avaamaan kuntosalin ovea:

  • Varmista, että olet kirjautunut oikealle kuntosalille. Mikäli sovelluksesi on kirjautuneena esim. Lielahteen, se ei avaa ovea Ylöjärvellä
  • Varmista, että kirjautumistiedoissa (sähköposti, salasana) ei ole kirjoitusvirheitä
  • Sulje sovellus ja käynnistä se uudestaan
  • Poista sovellus ja lataa se uudelleen
  • Katso, ettei sovellukseen ole tullut uusia päivityksiä ja jos on, päivitä sovellus. Sovellus tulee päivittää aina, kun sovellus sitä ehdottaa!
  • Varmista, että sovelluksella on lupa käyttää sijaintia
  • Käy puhelimen asetusten kautta katsomassa Liikuntakeskus FUN- sovelluksen asetuksia: salli tarkka sijainti
  • Sammuta ja käynnistä uudelleen koko puhelin
  • Jos mikään yllä olevista ei auta, voit laittaa meille tukipyynnön sovelluksen kautta alavalikon "Avaa tuki"-kohdasta

Näin kirjaudut toiselle FUN-salille

FUNin jäsenenä pääset käyttämään kaikkia FUN-keskuksia. Alla ohjeet, miten sinun tulee toimia sovelluksen tai kulkutagin kanssa, kun haluat treenata toisessa keskuksessa.

Lue lisää


Pääset treenaamaan joka päivä klo 4-24 modernissa, ilmastoidussa ja monipuolisesti varustetussa kuntosalissa.

Lue lisää