Ryhmäliikunta-aikataulu

Tervetuloa viihtymään monipuolisille ryhmäliikuntatunneillemme! Kevään 2024 ryhmäliikunta-aikataulu on voimassa 1.1.- 5.5.2024.

Kevään 2024 ryhmäliikunta-aikataulu.


Ajantasaisen ryhmäliikunta-aikataulun ja ohjaajat löydät aina klikkaamalla alla olevaa linkkiä tai Liikuntakeskus FUN- mobiilisovelluksesta​​​​​:

​​​​​​​


Varaa paikka ryhmäliikuntatunneille


Voit tehdä varauksen ryhmäliikuntatunneille etukäteen sovelluksesta tai nettisivuiltamme! Pystyt varaamaan paikan tasan viikkoa aiemmin ja varauksia sinulla voi olla samaan aikaan yhteensä neljälle ryhmäliikuntatunnille.

Vahvista varaus keskukseen saapuessasi viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua joko sovelluksesta (vahvista tapahtuma) tai mikäli sinulla on käytössäsi kulkutägi, vahvistaminen tapahtuu automaattisesti näyttäessäsi tägiä portissa. Mikäli et ole vahvistanut paikkaasi 10 minuuttia ennen tunnin alkua, paikkasi vapautuu seuraavalle.

Minimi osallistujamäärä livetunneille on 5 henkilöä, jotta tunti toteutuu. Osallistujamäärän jäädessä alle 5, tunti korvataan virtuaalilla.


Tuntikuvauksista pääset tutustumaan tarkemmin ryhmäliikunta- , sisäpyöräily- sekä virtuaalituntiemme valikoimaan. Löydä omat suosikkisi!

Lue lisää


Kuule ensimmäisenä FUNin ajankohtaiset uutiset, tarjoukset, treeni-, ravinto- ja hyvinvointivinkit.

Lue lisää